Feriehus til utleie Tranekær

Utvalg: 5-20 feriehus

Den idylliske slottsbyen Tranekær ligger midt på Langeland i naturskjønne omgivelser.

Fåborg verdt et besøk på ferie i feriehus

Tranekær ligger i et stort og uberørt skog- og naturområde, ca. 7 km nord fra Rudkøbing på Langeland. Byen er kjent for flere gamle hus i bindingsverk og sitt vakre, røde slott, slottshagen og slottsmøllen. Tranekær kan dessuten by på butikker, spisesteder og flere interessante museer. P.g.a. sin beliggenhet er det bare kort avstand til strender mot både øst og vest, samt til de øvrige severdigheter på den vakre øya Langeland.

Severdigheter - Tranekær

Det røde Tranekær Slot er Langelands største herregård. Slottet ligger høyt oppå en bakke og med utsikt over byens gamle hus i bindingsverk. Slottsparken er en av Danmarks største parker med mange sjeldne trær, og her finner dere også området 'Ticon', hvor kunstnere stiller ut spennende naturkunst.
På souvenier-museet Souvenariet ved slottet kan dere finne nye og gamle souvenirs fra hele verden.
Tranekær Slotsmølle fra 1846 som er fredet, er stadig i funksjon, og her selges og produseres økologisk mel. Ved Mølles finnes også et museum for vindkraft og vindmøllens utvikling.
Tobakkslåven i Stengade Skov ble brukt til å tørke tobakksblader i under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprinnelig stil, og det er gratis adgang.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif