Feriehus til utleie Longelse

Utvalg: 1-5 feriehus

Ferieområdet Longelse ligger ved Langelands østkyst, litt syd for Spodsbjerg.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Sommerhusområdet Longelse ligger ut mot vannet, og et par km bak kysten ligger de to landsbyer Nørre og Sønder Longelse. Et par km mot nord ligger den gamle, stemningsfylte fiskerbyen Spodsbjerg med en liten idyllisk fiskehavn, en lystbåthavn samt en fergehavn med forbindelse til Lolland.
Longelse er et hyggelig, stille og naturskjønt ferieområde, som især henvender seg til naturelskere, lystfiskere og andre, som ønsker å slappe av i rolige omgivelser.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i de to små landsbyer Nørre og Sønder Longelse, og 9 km herfra ligger Langelands ¿hovedstad¿ Rudkøbing med mange butikker, spisesteder, aktivitetstilbud og severdigheter.

Severdigheter - Longelse

Hos Galleri Langeland stilles ut og selges et bredt utvalg av lokal kunst og kunsthåndverk sommeren igjennom. Her arrangeres også skiftende utstillinger (2 km).
Den 700 år gamle byen Rudkøbing er Langelands største by, og her kan dere oppleve de originale, gamle og vakre hus. Langeland Museum i Rudkøbing stiller ut oldtidssamlinger med bl.a. våpen, rideutstyr, sølvmynter, glass, og sølvtøy (9 km).
Ved Humble på Sydlangeland finner dere den velbevarte langdyssen 'Kong Humbles Grav', som består av 77 store randsten (16 km). Få km fra Humble ligger herregården Skovsgaard, hvor det er innrettet flere museer, bl.a. et hestevognmuseum og et tyendemuseum, som viser en utstilling om vilkårene og hverdagen for gårdens tjenestefolk.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif