Feriehus til utleie Munkebo

Utvalg: 5-20 feriehus

Munkebo ligger i vakre omgivelser mellom Odense Fjord og Kerteminde Fjord.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Sommerhusene i Munkebo ligger i naturskjønne omgivelser. Munkebo har en liten, sjarmerende havn, som fortrinnsvis benyttes av fritidsfiskere. Det er gode innkjøpsmuligheter i byen. Området er et rolig og hyggelig feriested, som ligger tett ved badestrand, større byer, severdigheter og aktiviter for hele familien.

Severdigheter - Munkebo

Gl. Munkebo Miniby består av 55 små hus, som er oppført som nøyaktige kopier av hus fra den gamle Munkeby fiskerby fra før 1959. Det er gratis entre til den imponerende og interessante minibyen.
Viby på Hindsholm er en av de best velbevarte landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsverkshus og en nyrenovert mølle, som er i drift i sommerperioden (4 km).
Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og sjarmerende handelsby med fiskerhavn, en stor og hyggelig marina, spennende forretninger, spisesteder og severdigheter. Det er en helt spesiell atmosfære i byens smale gater og streder med fargestrålende små hus, gamle kjøpmannsgårder og røde tak (7 km).
Farvergården i Kerteminde var opprinnelig en gammel kjøpmannsgård fra 1630. Museet rommer i dag bl.a. en bondestue og en borgerstue fra 1820.
I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan dere oppleve havets mysterier sett med en dykkers øyne fra en 50 m lang undervannstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra broen utendørs.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif