Feriehus til utleie Herslev, Lindelse

Utvalg: 1-5 feriehus

Fred og ro i den deilige, langelandske natur

Opplevelser ved porten når du er på ferie

Ferieområdet Herslev, Lindelse ligger ut til den idylliske bukt Lindelse Nor ved Langelands østkyst, ca. 8 km sør om Rudkøbing. Området byr på 3 steindysser - bl.a. Herslev Stenen, Lindelse Mølle - en fredet, hollandsk vindmølle med galleri, Lindelse Kro fra 1798 og den nydelige Lindelse Kirke fra 1100-tallet som er beliggende på en bakketopp.
Herslev, Lindelse er et deilig, rolig feriested spesielt for naturelskere, fritidsfiskere, fugleentusiaster og kulturelt interesserte. Fra dette området er det bare noen få km til skjønne badestrender, vakre naturområder, en golfbane, en fiskepark samt byer med stemningsfylte havner, butikker, restauranter, gallerier, aktivitetsmuligheter og severdigheter.

Severdigheter - Herslev, Lindelse

Ved Humble finner dere den velbevarte langdysse 'Kong Humbles Grav' som består av 77 store randstein (6 km). Få km fra Humble ligger herregården Skovsgaard der det er innrettet flere museer, bl.a. et hestevognmuseum og et tyendemuseum som viser en utstilling om vilkårene og dagligdagen for gårdens tjenestefolk.
Den 700 år gamle kjøpstad Rudkøbing er Langelands største by, og her kan dere bl.a. se originale, gamle og nydelige hus, Langeland Museum som utstiller en oldtidssamling, Det Gamle Apotek med museum og hage, Sjøfartsutstillingen, Den Gamle Have samt Motorjakten Mjølner i Rudkøbing Havn (8 km).
Galleri Langeland ved Spodsbjerg er samlingssted for 30 av Langelands kunstnere og her utstilles det et utvalg av lokal kunst og kunsthåndverk (9 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif