Feriehus til utleie Brunshuse

Utvalg: 1-5 feriehus

Brunshuse på Sydfyn er et gammelt, fredfylt og idyllisk fiskerleie med hus fra år ca. 1890.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Brunshuse ligger ut til den hyggelige Helnæsbugt ved Det Sydfynske Øhav - rett oven over den naturskjønne halvøyen Helnæs. Området er ideelt for golfspillere og lystfiskere, men ønsker De å slappe av i de fredelige omgivelsene, bade, vandre eller ta på tur til noen av Fyns mange severdigheter, kan området også anbefales.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og i Assens, som ligger bare 11 km fra Brunshuse, finner De et rikt utbud av butikker, spisesteder, severdigheter og aktivitetsmuligheter.

Severdigheter - Brunshuse

Ved Ebberup, 5 km fra Brunshuse, Gl. Alvernæs, som er en vakker, fynsk herregård med et karakteristisk tårn, omgitt av park og skog, og middelalderborgen Hagenskov, hvor det er mulig å oppleve et gammelt fangehull.
Assens er en 800 år gammel kjøpstad med Danmarks vakreste gate. I det sjarmerende og meget velbevarte bysenter finnes kjøpmannsgårder og gavlhus i bindingsverk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker og en koselig marina (11 km).
'Vestfyns Hjemstavnsgård' ved Gummerup er et frilandsmuseum, der De kan oppleve bindingsverksbygninger, bohave, husgeråd og landbruksredskap fra årene 1750-1950 (12 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif