Feriehus til utleie Avernakø

Utvalg: 1-5 feriehus

Når dere holder ferie i et feriehus på Avernakø får dere fred og ro, nydelig natur og avslappende øy-stemning.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Den uspolerte og meget naturskjønne Avernakø er ca. 6 km2 stor og ligger i det Sydfynske Øhav, bare en seiltur på rundt en halv time fra Fåborg. Avernakø består av 2 øyer, Avernak og Korshavn, som er forbundet med en demning. Her finner dere velbeliggende feriehus, hyggelig øy-stemning, fred, ro og uspolert natur. Avernakø er især kjent for sin bestand av den sjeldne klokkefrosk, mange gode fiskeplasser langs kysten, maistang og oldtidsfunn. I 1685 fant beboerne 6 gullskåler med soltegn, som i dag er utstilt på Nationalmuseet.
På Avernakø finner dere 2 hyggelige lystbåthavner, en velassortert dagligvarebutik, et spisested og mange severdigheter. En ferie i feriehus på Avernakø er ideell for lystfiskere, naturelskere og alle, som gjerne vil sette ned farten litt!

Severdigheter - Avernakø

De 6 gullskålene med soltegn, som ble funnet på Avernakø i 1685, er i dag utstilt på Nationalmuseet. Men dere kan se kopier av de kjente oldtidsfunnene i Avernakø Kirke, som stammer helt tilbake fra år 1536. Kirken er åpen hver dag året rundt.
Gårdbutikken Avernakø Geder er innredet på den gamle skolen, og her kan dere kjøpe produkter fra geiter og kaniner samt steintøyskar, skjeer av geitehorn, syltetøy, saft og mye annet.
I Korshavns gamle røykeri kan dere kjøpe lekket røyket fisk til lunsjen.
Avernakø byr dessuten på utalllige naturseverdigheter, som f.eks.et fredet fugleområde.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif