Feriehus til utleie Middelfart

Utvalg: 1-5 feriehus

Den sjarmerende, fynske køpstad Middelfart ligger sentralt i Danmark, ut til Fænøsund i Lillebælt og Lillebæltsbroen.

Opplevelser ved porten når du er på ferie

Middelfart er omgitt av skog, varierte kyststrekninger, deilige naturområder, små, hyggelige havnebyer, broer og et vakkert slot. Opplev byens stemningsfulle marina 'Middelfart Lystbåthavn' med bl.a. minigolfbane og grillplasser, den hyggelige Kongebrohavn på Hindsgavl-halvøya og den travle trafikkhavn. Den blomstrende handelsbyen byr dessuten på et utall av forretninger, spisesteder, fortauskaféer, gallerier, aktivitetsmuligheter og severdigheter.

Severdigheter - Middelfart

På Grimmershus - Danmarks Keramikkmuseum kan du oppleve nutidig og international kunst, studiokeramikk og keramisk design i naturskjønne omgivelser.
Henner Friisers Hus er Middelfarts eldste borgerhus fra år 1580. Huset er innrettet som museum og viser bl.a. 2 borgerstuer, en modell av byen fra år 1801 samt flere spennende samlinger.
På museet Lillebæltsværftet kan du oppleve en sjøfartsustilling, gamle joller, trefartøyer, jolleloft og en båthall.
Psykiatrisk Museum i Middelfart fra 1888 forteller om hverdagen på et psykiatrisk hospital i 'gamle dager' og utstiller kunst, som pasientene har lavet.
Middelfart byr dessuten på et utall gallerier og utstillingssteder.
Hindsgavn Slot og Slotspark ligger på Hindsgavl-halvøya ved Middelfart, ved Lillebælt, og omgitt av skog. Besøk slottet og den vakre, gamle barokkhaven med dammer, terrasser, alleer og mange sjeldne trær og busker (3 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif