Feriehus til utleie Strib

Utvalg: 1-5 feriehus

Strib er en hyggelig, gammel fergeby på Nordvestfyn, som er omgitt vann, strand og deilig natur.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Strib er et deilig feriehusområde på et lite nes på Nordvestfyn. Når dere holder ferie i et feriehus i Strib, er dere omgitt av hav, deilig strand og skjønn natur. Og her ligger mange av husene helt ut til vannet. Bortsett fra deilig natur finner dere en hyggelig båthavn med lekeplass, et automobilmuseum, en svømmehall og et fyrtårn. Her kan dere bade, fiske og vandre på stier langs kysten. Strib ligger bare 6 km fra Middelfart, der dere kan handle, spise på restaurant og nyte stemningen på lystbåthavnen.

Severdigheter - Strib

På Strib Automobilmuseum kan dere se rundt 50 motoriserte klenodier på 4 hjul samt en del veteranmotorsykler. Her finner dere spennende, sjeldne og velpleide biler av ulike merker.
Besøk Middelfart - en god handelsby med butikker, kafeer, restauranter og en sjarmerende lystbåthavn. Dere kan oppleve ren, fynsk idyll i de små, hyggelige og brosteinsbelagte gatene med stråtekte bindingsverkshus og stokkroser. Dere kan besøke interessante museer som f.eks. Middelfart Museum, Psykiatris Samling, Lillebælt-Værftet i Gl. Havn og Danmarks Keramikmuseum. Fra Middelfart kan dere også ta med på marsvin-safari på Lillebælt. (6 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif