Feriehus til utleie Brende Mølle

Utvalg: 1-5 feriehus

Ved Brende Mølle på Vestfyn finner du fred, ro, idyll, vakker natur og Brende Å med Danmarks flotteste fisketrapper.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Ferieområdet Brende Mølle ligger i rolige, landlige og meget naturskjønne omgivelser, ved den fiskerike Brende Å, som utspringer ved Tommerup og løber ut i havet tett ved Brende Mølle, som tidligere ble brukt til å male korn og produsere elektrisitet i. Ved den gamle vannmøllen kan du oppleve Danmarks flotteste fisketrapper, som sikrer, at havørreter fra Lillebælt kan komme oppover elven. Området ligger ca. 4 km bakenfor Lillebælts kyst, fugleområdet Emtekær Nor og halvøya Wedellsborg med slottet av samme navn. Brende Mølle er en ideel feriedestinasjon for bl.a. naturelskere og lystfiskere. Her kan du nyde den flotte naturen, sykle eller vandre i området, studere fugler eller besøke nogen av Fyns mange skoger og spennende severdigheter. Den nærmeste større by er den sjarmerende, gamle kjøpstaden Assens, som ligger 14 km sørover.

Severdigheter - Brende Mølle

Der er ikke offentlig adgang til det vakre Wedellsborg Slott, men du kan utenfra nyde synet av slottet og den idylliske slottspark med bl.a. dådyr.
Den hyggelige landsbyen Skydebjerg har et gatekjær samt flere vakre bindingsverkshus (10 km).
Fun Park Fyn i Aarup er et vannland med rusjebaner samt hygge og forlystelser for hele familien. Når entréen er betalt kan alle forlystelser benyttes frit (10 km).
Assens er en 800 år gammel kjøpstad med Danmarks vakreste gate. I den sjarmerende og meget velbevarte bysentrum finnes kjøpmannsgårder og gavlhus i bindingsverk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker samt en hyggelig marina (14 km).
På Willemoesgårdens Mindestuer i Assens vises en sjøfartssamling med skipsmodeller, malerier, galionsfigurer, våpen osv.
Fra Assens seiler en lille ferge daglig til øya Bågø, som er en idyllisk og naturskjøn øy.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif