Feriehus til utleie Jørgensø

Utvalg: 5-20 feriehus

Jørgensø er et koselig ferieområde på den nordfynske kysten, rett ut til Kattegats barnevennlige badestrender.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Med bare et par km til hver av feriebyene Tørresø og Hasmark, ligger Jørgensø ut til stranden på Nordfyn, med utsikt til Fyns Hoved og omgitt av et deilig og rolig landskap, som innbyr til avslapping og opphold i naturen. Området omkring Odense Fjord er med de fredede naturområdene sine, skoger, strender og fuglereservater ideelt for naturelskere, som kan oppleve landskapet til fots eller på sykkel. Mot øst ligger det fredede naturområdet Enebærodde og Odense Fjord, som er en viktig rasteplass for trekkfugler. Tangen er et deilig naturområde med et rikt fugleliv og et fyrtårn fra 1869. Her er det populært å sykle, vandre, fiske eller holde picnic.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, og gode innkjøpsmuligheter i Otterup, 8 km fra Jørgensø.

Severdigheter - Jørgensø

På 'Otterup Museum', som er innrettet i et lite tidligere sykehus, kan De oppleve skiftende utstillinger, som handler om begivenheter på egnen (8 km).
'Hofmansgave' er en sjarmerende bindingsverks-herregård fra 1784 med et lite potetmuseum. Til herregården hører en flott park med mange sjeldne planter.
På Fyn er det flere herregårder end noe andet sted i landet, som med deres marker, skoger, alléer og steingjerder alle er verdt et besøk. Et eksempel på dette kan være det gamle herresetet 'Gyldensteen Slot', som ligger i nærheten av Flyvesandet og som i dag er en moderne produksjonsgård, og godset Østruplund ved Otterup.
'Galleri Hist' i Otterup viser en utstilling med bl.a. brukskunst, kunsthåndverk, tegninger og malerier.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif