Feriehus til utleie Gudbjerg

Utvalg: 1-5 feriehus

Gudbjerg ligger 9 km inne i landet bak Lundeborg på Fyns sydøstkyst, og omgitt av idyllisk natur.

Fåborg verdt et besøk på ferie i feriehus

Den lille landsbyen Gudbjerg ligger i et rolig og naturskjønt landskap i et deilig hjørne av Fyn. Området er rikt på badestrender, deilige naturområder, slott, herregårder og kulturminner.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Gudme, og bare 13 km derifra ligger Svendborg, som byr på et utall av forretninger, spisesteder, aktiviteter og severdigheter for hele familien.

Severdigheter - Gudbjerg

På Broholm Gods, en av landets eldste herregårder, utstilles en spennende oldtidssamling, som består av 70.000 flint- og stensaker og bronse- og jerngjenstander, funnet på Broholms marker (5 km).
Hesselager Kirke er bemerkelsesverdig med de halvbueformede gavlene sine. Samme utsmykning ses på det vakre Hesselagergård Gods, som er omgitt av vann (8 km).
9 km mot syd ligger Vejstrup med den idylliske Vejstrup Vandmølle og Vejstrup Ådal.
Det lille fiskerleiet Lundeborg har en deilig strand og en mindre lystbåt- og fiskerihavn med et sjarmerende miljø. Her er det mulig å kjøpe fisk direkte fra fiskebåtene (9 km).
Det vakre Egeskog Slott betegnes som Europas best bevarte renessansevannborg. På stedet finner De også park, labyrint, lekeskog og hele fem museer. Hestevogner, biler og fly er noen av utstillingsgjenstandene (10 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif