Feriehus til utleie Føns

Utvalg: 1-5 feriehus

I Føns kan De holde ferie i fredelige omgivelser ved skog og strand, tett på slott, hyggelige kjøpsteder og spendende severdigheter.

Opplevelser ved porten når du er på ferie

Det deilige ferieområde Føns ligger på Vestfyn, ca. 16 km sør for Middelfart, og ut mot Føns Vig i Gamborg Fjord.
Ved Føns stikker Fønsskov - en 8 km lang og meget naturskjønn landtange - ut i havet.
Rett rundt det fredfylte Føns finner De en deilig strand, hyggelige bukter, skog, fugleområdet Emtekær Nor og halvøyen Wedellsborg med slottet av samme navn.
Her kan De nyte den vakre natur, sykle eller vandre, fiske, studere fugler eller besøke noen av Fyns mange skoger og spendende severdigheter. De nærmeste større byer er de to sjarmerende kjøpsteder Middelfart (16 km) og Assens (20 km).

Severdigheter - Føns

I Galleri Anni Leger i Føns kan De oppleve spendende malerier av den lokale kunstner.
Hindsgavl Laden viser en utstilling om tidligere tiders marsvinefangst i Gamborg Fjord.
Det nydelige, hvite Wedellsborg Slott fra år ca. 1300 er beliggende på en halvøy i det sydfynske øyhav, 8 km syd for Føns. Slottet er omgitt av en idyllisk slottspark med høye trær og dådyr, og kan beundres utefra.
Den blomstrende handelsby Middelfart byr på forretninger, spisesteder, fortauskaféer, museer - bl.a. Henner Friisers Hus, et borgerhus fra år 1580, samt Psykiatrisk Museum, gallerier, en stemningsfull marina (16 km).
Hindsgavl Slott og Slottspark ligger på Hindsgavl-halvøyen, og er omgitt av skog. Besøk slottet og den smukke, gamle barokkhagen med dammer, terrasser, alleer samt mange sjeldne trær og busker (19 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif