Feriehus til utleie Aborg

Utvalg: 1-5 feriehus

Aborg ligger på Fyns vestkyst med utsikt til øyen Bågø, i rolige og naturskjønne omgivelser.

Feriehus på Fyn

Sommerhusområdet ved Aborg ligger i naturskjønne omgivelser. Feriestedet er ideelt for de, som gjerne vil fiske, studere fugler, vandre, sykle eller bare nyte naturen i de fredelige omgivelsene.
Man kan kjøpe dagligvarer i Aborg, og herifra er det bare 5 km til den sjarmerende gamle kjøpstaden Assens. Derifra kan De bl.a. seile ut til den lille, hyggelige øyen Bågø.

Severdigheter - Aborg

Assens er en 800 år gammel kjøpstad med Danmarks vakreste gate. I det sjarmerende og meget velbevarte bysentret er det kjøpmannsgårder og gavlhus i bindingsverk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker og en hyggelig marina (7 km).
På 'Willemoesgårdens Mindestuer' i Assens vises en sjøfartssamling med skipsmodeller, malerier, galionsfigurer, våpen osv.
Ebberup ligger 11 km fra Aborg, og her finner De følgende severdigheter: Middelalderborgen 'Hagenskov', der det er mulig å oppleve et gammelt fangehull. 'Gl. Alvernæs', som er en vakker, fynsk herregård med et karakteristisk tårn, omgitt av park og skog.
Området er gjenerelt rikt på herregårder, som f.eks. Wedellsborg, Brahesborg, Krengerup Slot, og Hagenskov Slot.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif