Feriehus til utleie Marstal, Ærø

Utvalg: 1-5 feriehus

Den sjarmerende havnebyen Marstal på Ærø er omgitt av flott natur og har øyas beste badestrand.

Opplevelser ved porten når du er på ferie

Marstal er den største byen på Ærø og ligger like ved øyas østlige ende, Eriks Hale. Den gamle sjøfartsbyen er hyggelig og sjarmerende med sine smale gater og streder, vakre, gamle hus, stokkroser, bylivet og den stemningsfylte lystbåthavnen.
I Marstal Havn kan dere bl.a. se en imponerende lang kampestensmolo og en kalkovn, som fungerer som havnens kjennetegn. Lystbåter ligger side om side med fiskekuttere, joller og ferger, og her er en riktig hyggelig atmosfære.
Marstal byr på et utall av butikker, spisesteder og kulturelle severdigheter.
Fra Marstal kan dere seile til Rudkøbing på Langeland.
Ærø er ca. 30 km lang og den største bredden er 8 km. Foruten Marstal finnes også byene Ærøskøbing, samt Søby, som er den minste. Dessuten har øya flere små samfunn og fiskerleier.

Severdigheter - Marstal, Ærø

Marstal Kirke er oppført i 1738, og kirkens 7 kirkeskip vitner om byens tilknytning til havet og sjøfarten.
Søfartsmuseet i Marstal består av 4 bygninger og mer enn 30 utstillingslokaler, med gjenstander fra sjøfartens historie. Se bl.a. over 200 skipsmodeller og mer enn 130 flaskeskip.
I den idylliske Ærøskøbing, Danmarks best bevarte 1700-talls kjøpstad, finner dere vakre, gamle og fredede hus, middelaldergater, stokkroser, gårdhager, spennende butikker, gode spisesteder og en atmosfærefylt og velbesøkt lystbåthavn (17 km).
Ærøskøbing Bymølle er en vakker, restaureret vindmølle, som ligger like i utkanten av byen.
Ærø Museum i Ærøskøbing er et hjemstavnsmuseum, som viser samlinger av oldsaker fra stenalderboplasser, utstillinger om sjøfart, landbo- og kjøpstadskultur osv.
Hammerichs Hus er innrettet i malerens eget hjem fra 1700-tallet. Her finnes bl.a. en samling av aktikviteter. Flaske-Peters Samling er en stor samling av flaskeskip og skipsmodeller samt fergemalerier.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif