Feriehus til utleie Svanninge

Utvalg: 1-5 feriehus

Svanninge ligger ved de naturskjønne Svanninge Bakker på Sydfyn, 3 km nord for Fåborg.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Sommerhusområdet ved Svanninge ligger i et av Fyns vakreste områder, Svanninge Bakker, med en enestående utsikt over vidstrakte områder og med Lillebælt i horisonten. Naturen som omgir Svanninge er preget av flotte skogområder, sjøer, fine badestrender og et fuglereservat.
Svanninge ligger sentralt plasert på Fyn, og har kort avstand til større byer, aktiviteter og severdigheter for hele familien.
Det er mulig å kjøpe dagligvarer i området, men bare 3 km herfra ligger den gamle, hyggelige byen Fåborg, hvor dere finner et livlig handelsliv, små hyggelige gater, mange kunsthåndverkere, flere kulturelle severdigheter, samt gode spisesteder.

Severdigheter - Svanninge

Grubbe Mølle ved Svanninge er en nyrestaurert hollandsk vind- og vannmølle i funksjon. Her males fortsatt korn og dere kan få informasjon om arbeidet og historien bak møllen.
I den gamle byen Fåborg kan dere oppleve den hyggelige stemningen og besøke noen av byens mange severdigheter, som f.eks. den vakre kjøpmannsgården 'Den Voigtske Gård', restene av en festning fra middelalderen, Blomsterhaven Strandlyst, Fåborg Arrests fengselsutstilling, Fåborg Miniby, Fåborg Byhistoriske Arkiv og Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst (3 km).
På Hvedholm Slot i nærheten finnes en vinkjeller og en butikk med kunsthåndverk (4 km).
Kaleko Vandmølle ved Fåborg er Danmarks eldste fungerende vannmølle, som ligger vakkert til i sine opprinnelige omgivelser (6 km).
I Horne finnes Fyns eneste rundkirke, som er bygd som befestningskirke omkring år 1100 (6 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif