Feriehus til utleie Troense

Utvalg: 1-5 feriehus

Den idylliske gamle skipperbyen Troense ligger på nordøstsiden av øya Tåsinge, like ut mot det vakre blå Thurøsund.

Opplevelser ved porten når du er på ferie

I den hyggelige og sjarmerende gamle byen Troense finner dere bl.a. vakre gater med hus i bindingsverk fra 1700-tallet som er fredet, en populær lystbåthavn, butikker og et par spisesteder. Troense ligger sentralt til med severdigheter og utflukter for hele familien. Bl.a. ligger Valdemars Slot mindre enn 1 km fra Troense, og Svendborg med sin gamle, velbevarte bykjerne og smale snirklete gater, torg og gårdmiljøer bare 7 km herfra.

Severdigheter - Troense

I Troense kan dere finne gater med tallrike hus i bindingsverk som er fredet fra 1700-tallet. Gå ikke glipp av et av Danmarks vakreste slott, Valdemars Slot, like ved Troense. Slottet er bygd på 1600-tallet, og huser i dag flere museer. Opplev bl.a. kunst-, møbel- og jaktrofeesamlinger, samt det spennende leketøysmuseumet.
Nær slottet finnes en av landets eldste vannmøller, Ventepose Mølle, også opprinnelig fra 1600-tallet. Møllen er i dag fredet og eies av Valdemars Slot.
På museet Troense Søfartssamlinger finner dere spennende utstillinger av skip og fotos av skip fra tidligere tider.
Besøk Tåsinge Skipperhjem og Folkemindesamling, og få her bl.a. historien om det sagnomspundne kjærlighetsdrama mellom linedanseren Elvira Madigan og løytnanten Sixten Sparre, som i 1889 gikk i døden sammen i Nørreskoven syd for Valdemarsslot.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif