Feriehus til utleie Fyns Hoved

Utvalg: 1-5 feriehus

Fyns Hoved ligger på spissen av halvøyen Hindsholm, som er kjent for den enestående naturen sin og det rikholdige dyrelivet, rett ut til Storebælt.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Det hyggelige feriehusområdet ved Fyns Hoved og den lille byen Martofte skiller Kattegat og Storebælt. Området er preget av uspolert natur, strand, fuglereservater og fredede områder. Her finner lystfiskere, fugleentusiaster og naturelskere ideelle betingelser her. Men Hindsholm byr også på maleriske landsbyer, store herregårder og flere fortidsminner. Fyns Hoved er et veldig ofte malt motiv, og kan ses på flere museer i området.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer her, og 20 km mot syd ligger den hyggelige handelsbyen Kerteminde, der De kan shoppe, spise og gå på sightseeing.

Severdigheter - Fyns Hoved

På Fyns Hoved ligger galleriet 'På Hovedet'. Galleriet er kombinert med atelier, restaurant, cirkusinspirasjon og deilig beliggenhet.
Mellom Langø og Fynshoved finner De Mårhøj Jættestue, som er Danmarks største gravhøy.
Viby på Hindsholm er en av de mest velbevarte landsbyene på Fyn med bl.a. bindingsverkshus og en nyrenovert hollandsk vindmølle, som er i drift i sommerperioden (14 km).
Den 1000 år gamle byen Kerteminde er en livlig og sjarmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, spennende butikker, spisesteder og severdigheter. Det er en helt spesiell atmosfære i de smale gatene og stredene i byen med de fargestrålende små husene, de gamle kjøpmannsgårdene og de røde takene (20 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif