Feriehus til utleie Nab, Fåborg

Utvalg: 1-5 feriehus

Nab - Badeferie i nydelig natur ved Faaborg Fjord

Opplevelser ved porten når du er på ferie

Ferie i et sommerhus i Nab betyr i umiddelbar nærhet av deilig strand ved Faaborg Fjord og aktivitetsmuligheter for hele familien i kort avstand fra huset.
Kjøpmannsvarer kan fås innen for en radius på 1 km, og bare 8 km fra feriehuset deres ligger den idylliske lille byen Faaborg med fine muligheter for innkjøp, restauranter og spennende museer som forteller mer om den gamle middelalderbyen.
På ferien kan dere bade fra deilige strender, holde dere i form med aktiviteter som tennis, petanque og minigolf og utforske den vakre naturen rundt feriehuset deres. Bakkede skogområder innbyr til vandreturer, og fra forskjellige utsiktsposter kan dere la blikket vandre bortover det Sydfynske Øhav. Men også fugleinteresserte har gode opplevelsesmuligheter i området rundt Nab.
Prøv også å dra vekk fra området i ferien deres og besøk Odense, fødebyen til H.C. Andersen, eller et av de utallige slottene på Fyn.

Severdigheter - Nab, Fåborg

Kun få hundre meter fra feriehuset deres ligger den botaniske hagen Blomsterhaven Strandlyst. I den 17.000 m2 store hage er det bl.a. et vannlandskap, et japansk tehus, en slukt, en steingrotte, en gravhøy og mange utsiktspunkter med utsikt over det Sydfynske Øhav.
Besøk også den idylliske lille byen Faaborg med brosteinsbelagte gater, nydelige hus og gamle kjøpmannsgårder, en hyggelig og stemningsfylt havn, mange kunsthåndverkere, mange kulturelle severdigheter, fine innkjøpsmuligheter og mange spisesteder. I Faaborg kan dere bl.a. besøke fengselsmuseet Faaborg Arrest med en utstilling om avstraffelsens historie fra middelalderen og fram til i dag, Faaborg Klokketårn, byens vartegn, og Faaborg Miniby, en kopi av Faaborg i året 1900 i målestokksforholdet 1:10.
'Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst' byr på en flott samling med malerier og skulpturer av fynske kunstnere.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif