Feriehus til utleie Torø Huse

Utvalg: 1-5 feriehus

Torø Huse er et fredfylt og koselig ferieområde ved Assens

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Det lille, stemningsfylte fiskerleie Torø Huse ligger ca. 3 km sør for Assens - rett ut til Lillebælt. Her finner dere sjarmerende, gamle fiskerhus, strandeng og strandsjøer med et rikt fugleliv og særdeles gode muligheter for kystfiskeri. Ut for Torø Huse kan dere oppleve øyen Torø som byr på frodig og uspolert natur. Man kan komme til Torø via sandtangen 'Drejet'.
Torø Huse er et ideelt feriested for de som gjerne vil være i fredelige, rolige og sjarmerende omgivelser, og som samtidig gjerne vil være tett på en større by, restauranter, innkjøpsmuligheter, severdigheter og aktivitetsmuligheter.

Severdigheter - Torø Huse

Den 800 år gamle kjøpstad Assens er med den vakre brosteinsbelagte gaten sin, kjøpmannsgårdene og bindingsverkshusene en attraksjon i seg selv, men byr derutover på severdigheter som f.eks. Assens Miniby, de kulturhistoriske museer Mands Samling og Willemoesgårdens Mindestuer samt et veteranbilmuseum (3 km).
I Ebberup kan dere oppleve den nydelige, fynske herregården Gl. Alvernæs som har et veldig karakteristisk tårn og er omgitt av park og skog. Her ligger også middelalderborgen Hagenskov, der dere kan se et gammelt fangehull (6 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif