Feriehus til utleie Snøde, Hesselbjerg

Utvalg: 1-5 feriehus

Snøde Hesselbjerg ligger på nordøstkysten av den vakre øya Langeland.

Fåborg verdt et besøk på ferie i feriehus

Sommerhusområdet ved Snøde Hesselbjerg ligger i rolige og naturskjønne omgivelser. Den lille, hyggelige landsbyen Snøde, som ligger like ved Snøde Hesselbjerg, er omgitt av kornmarker og har et (gadekær). Snøde Hesselbjerg er et ideelt feriested for især dere, som ønsker å fiske, nyte naturen og slappe av. Få km herfra ligger Dageløkke med sin idylliske lille fiskehavn, som summer av aktivitet. Her kan dere nyte stemningen og kjøpe fersk fisk. I Snøde er det mulig å kjøpe dagligvarer. I Rudkøbing, 21 km fra Snøde Hesselbjerg, er det gode innkjøpsmuligheter, spisesteder, aktivitetstilbud og severdigheter for hele familien.

Severdigheter - Snøde, Hesselbjerg

Opplev det hyggelige havnemiljøet i den maleriske havnen i Dageløkke, få km fra Snøde Hesselbjerg. Her summer det av aktivitet igjennom hele sommeren.
Besøk evt. lysfabrikken Candle Art, som holder til i kunstneriske omgivelser i Dageløkke.
Det røde Tranekær Slot ligger høyt oppå en bakke og har utsikt over byens gamle hus i bindingsverk. I slottsparken finner dere 'Ticon', hvor kunstnere stiller ut spennende naturkunst. På souvenier-museet Souvenariet ved slottet kan dere oppleve nye og gamle souvenirs fra hele verden.
Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift. Ved Mølles finnes også et museum for vindkraft og vindmøllens utvikling (11 km).
Tobaksladen ved Tranekær ble brukt til å tørke tobakksblader i under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprinnelig stil, og det er gratis adgang her.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif