Feriehus til utleie Spodsbjerg

Utvalg: 5-20 feriehus

Spodsbjerg er en gammel, stemningsfull fiskerby på østkysten av Langeland.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Det hyggelige sommerhusområdet ved Spodsbjerg ligger i et naturskjønt og familievennlig område. Spodsbjerg har en liten idyllisk fiskehavn, en lystbåthavn, samt en fergehavn med forbindelse til Lolland.
Det er spisesteder og butikker med dagligvarer i Spodsbjerg, og bare 9 km herfra ligger Langelands 'hovedstad' Rudkøbing med mange aktivitetstilbud.

Severdigheter - Spodsbjerg

Den 700 år gamle byen Rudkøbing er Langelands største by, og her kan dere oppleve originale, gamle og vakre hus. Langeland Museum i Rudkøbing stiller ut oldtidssamlinger med bl.a. våpen, rideutstyr, sølvmynter, glass, og sølvtøy (9 km).
16 km nord for Spodsbjerg ligger det røde Tranekær Slot. Slottet ligger høyt oppå en bakke og har utsikt over byens gamle hus i bindingsverk. I slottsparken finner dere 'Ticon', hvor kunstnere stiller ut spennende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum befinner seg i et gammelt hus i bindingsverk. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er gunstig, males det økologisk korn. Ved Mølles finnes også et museum for vindkraft og vindmøllens utvikling.
På Langeland er det et meget aktivt kunst- og kulturliv, da mange kunstnere og forfattere i tidens løp har bosatt seg her.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif