Feriehus til utleie Helletofte Strand

Utvalg: 1-5 feriehus

Helletofte Strand er rolig og naturskønt beliggende på Langelands nordvestkyst.

Fåborg verdt et besøk på ferie i feriehus

Det deilige og hyggelige sommerhusområdet ved Helletofte Strand er omgitt av kyst, marker og fredelig natur. Helletofte Strand ligger rett mellom Lohals og Rudkøbing, og fra stranden har De utsikt til Fyn. Den lille byen Helletofte ligger et par km inne i landet, og her har De mulighet for innkjøp av dagligvarer. Få km mot nord ligger det idylliske fiskerleiet Dageløkke. Her kan De kjøpe friskfanget fisk om sommeren. I Rudkøbing, 17 km fra Helletofte Strand, finner De gode innkjøpsmuligheter, mange spisesteder, aktivitetsmuligheter og severdigheter for hele familien.

Severdigheter - Helletofte Strand

Det røde Tranekær Slot (6 km) er høyt beliggende på en bakke og med utsikt over byens gamle bindingsverkshus. I slottsparken finner De 'Ticon', hvor kunstnere utstiller spennende naturkunst. På suvenir-museet Souvenariet ved slottet kan De oppleve nye og gamle suvenirer fra hele verden.
Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift. Ved Møllen finnes også et museum for vindkraft og vindmøllens utvikling.
Tobakslåven ved Tranekær ble brukt til å tørke tobakksblader i under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprindelig stil, og det er gratis adgang.
8 km fra nord for Helletofte Strand kan De oppleve det hyggelige havnemiljøet i den maleriske havnen i Dageløkke. Her yrer det med aktivitet sommeren igjennom.
Besøk evt. lysstøperiet Candle Art, som holder til i kunstneriske omgivelser i Dageløkke.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif