Feriehus til utleie Hasmark

Utvalg: 10-40 feriehus

Hasmark har en av Fyns beste badestrender og er omgitt av fredede naturområder.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Hasmark ligger på Nordfyns 77 km lange Kattegatkyst med utsikt mot Fyns Hoved. Det er mange gode badestrender på den lange, like kyststrekningen. Det er 20 km til Odense og 7 km til Otterup fra Hasmark. Mot øst ligger det fredede naturområdet Enebærodde og Odense Fjord, som er en viktig rasteplass for trekkfugler. Tangen er et deilig naturområde med et rikt fugleliv og et fyrtårn fra 1869. Her er det populært å sykle, vandre, fiske eller holde picnic. I sommerperioden finnes det en dagligvarebutikk i sommerhusområdet, ellers er det gode innkøpsmuligheter i Otterup. Området kan desuten by på en fin restaurant og gode aktivitetsmuligheter for hele familien.

Severdigheter - Hasmark

Hofmansgave er en sjarmerende bindingsverks-herregård fra 1784 med et lite potetmuseum. Til herregården hører en flott park med mange sjeldne planter.
På Fyn er det flere herregårder enn andre steder i landet, som med deres marker, skog, alléer og stengjerder alle er verdt et besøk. Et eksempel på dette kan være det gamle herresetet Gyldensteen Slott, som ligger i nærheten av Flyvesandet og som i dag er en moderne bedriftsgård.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif