Feriehus til utleie Horne

Utvalg: 1-5 feriehus

Horne ligger på Horne Land mellom Bøjden og Fåborg på Sydfyn.

Feriehus på Fyn

Sommerhusene i Horne ligger tett på den sydfynske kysten, i et rolig og naturskjønt område. Horne Land er omgitt av Lillebælt og mange, små øyer, og kan bl.a. by på fine badestrender, små havnebyer, et utall av gravhøyer, stendysser og stengjerder, et fuglereservat og deilig, frodig natur.
Horne ble anlagt i vikingetiden og har vært Danmarks største landsby. Her finnes flere gamle bindingsverkshus, en karakteristisk rundkirke og en gammel, velbevart vindmølle.
Horne er sentralt beliggende på Sydfyn, og det er bare kort avstand til aktiviteter, severdigheter, deilige naturområder og større byer.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Horne, og bare 5 km herifra ligger den gamle, hyggelige kjøpstaden Fåborg, der De finner et livlig handelsliv, små hyggelige gater, mange kunsthåndverkere, flere kulturelle severdigheter og gode spisesteder.

Severdigheter - Horne

I Horne finnes Fyns eneste rundkirke, som er bygget som festningskirke cirka år 1100.
Hos Horne Lands Folkemindesamling i Horne kan De se en samling av museumsgjenstander, tekstiler og fotos fra tidligere tider på Horne Land.
På det nærliggende Hvedholm Slott finnes en vinkjeller og en butikk med kunsthåndverk (2 km).
Grubbe Mølle ved Horne er en nyrestaurert hollandsk vind- og vannmølle i drift (4 km).
I den gamle kjøpstaden Fåborg kan De oppleve den hyggelige stemningen og besøke byens mange severdigheter, som f.eks. den vakre kjøpmannsgården 'Den Voigtske Gård', restene av en festning fra middelalderen, Blomsterhaven Strandlyst, Fåborg Arrests, Fåborg Miniby, Fåborg Byhistoriske Arkiv og Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst (5 km).
Opplev det lille, idylliske og stemningsfyllte fiskerleiet Dyreborg med flere hus fra 17-1800 tallet (7 km).
Kaleko Vandmølle er Danmarks eldste fungerende vannmølle, som ligger naturskjønt i de opprindelige omgivelsene sine (7 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif