Feriehus til utleie Assens

Utvalg: 1-5 feriehus

Den gamle, vakre kjøpstaden og sjøfartsbyen Assens ligger ved Lillebælt i naturskjønne omgivelser.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Den 800 år gamle vestfynske byen er en fredfyldt oase. Assens har en av Danmarks vakreste, brosteinsbelagte gater. I det sjarmerende og meget velbevarte bysentret finnes kjøpmannsgårder og gavlhus i bindingsverk. Men Assens har også moderne bygninger og butikker, restauranter, en hyggelig og atmosfærefyllt marina og et utall av spennende gallerier, museer og samlinger. Byen er omgitt av kyst og en deilig, rolig og variert natur med mark og skog. Fra Assens kan De seile ut til den lille, hyggelige øyen Bågø.

Severdigheter - Assens

Den gamle kjøpstaden er med sin vakre brosteinsbelagte gate, kjøpmannsgårder og bindingsverkshus en attraksjon i seg selv.
I 'Assens Miniby' ved skoganlegget kan De oppleve Assens omkring år 1900 - i miniatyr.
Museet 'Ernst's Samlinger' inneholder allverdens interessante ting, som fabrikanten F. Ernst har tatt med hjem fra reisene sine.
'Mands Samling' er et kulturhistorisk museum, som er innrettet i en stemningsfull kjøpmannsgård.
I sjø- og krigshelten Peter Willemoes barndomshjem er 'Willemoesgårdens Mindestuer' i dag innrettet. Det kulturhistoriske museet viser en kunst- og en sjøfartssamling.
På 'Vedstårup Veteranbilmuseum' kan De se mer enn 60 flott restaurerte og historiske biler.
Ved Ebberup finner De 'Gl. Alvernæs', en vakker fynsk herregård og middelalderborgen 'Hagenskov', der De kan oppleve et gammelt fangehull (6 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif