Feriehus til utleie Søby, Ærø

Utvalg: 1-5 feriehus

Hold ferie i den hyggelige byen Søby på Ærø, omgitt av strand, skog og severdigheder.

Feriehus på Fyn

Søby, Ærøs minste og mest sjarmerende by, er beliggende på nordvestkysten av øya – rett ut til Østersjøen. Bak kysten er byen omgitt av skog. Søby byr på landsbystemning med bindingsverkshus, en barnevennlig sandstand samt en hyggelig og moderne marina og havn.
Søby har et levende kunst- og kulturliv samt flere forretninger og spisesteder. Byens vartegn er Søby Mølle - en nydelig, stråtekket mølle fra 1881.
Når dere er på ferie i Søby kan dere vandre og sykle i deilige omgivelser, padle havkajakk eller spille golf på en av Nordeuropas nydeligst plasserte seaside- golfbaner. Er dere lystfiskere, finner dere veldig fine forhold på kysten til Søby. Dere kan også gå på oppdagelse i de mange lokale produktene, som dere finner i butikker, gårdbutikker og veiboder over alt på Ærø. Eller dere kan besøke Ærøs kunstnere i de åpne galleriene og verkstedene deres.

Severdigheter - Søby, Ærø

Opplev byens vartegn, den nydelige, stråtekte Søby Mølle fra 1881, som ligger midt i Søby. Hos Ærøshoppen i Søby kan dere prøve å dyppe stearinlys selv. Hos Sæberiet, rett uten for Søby, kan barna få prøve å lage såpefigurer i skoleferien.
Søbygård er et herregårdsanlegg med jaktslott og avlsbygninger fra middelalderen og renessansen, og gården er omgitt av en vollgrav med vindebro. Søbygård er nydelig restaurert og inneholder en kafé og et aktivitetssenter, og hver sommer kan dere se kunstutstillinger her.
Tett ved Søby ligger Nordens smukkeste fyr, Skjoldnæs Fyr fra 1881. Fyret er bygget i granitt, og er omgitt av strand, et fuglereservat og Ærø Golf Klubs bane. Tar dere de 57 trinnene opp i fyrtårnet, kan dere nyte en fantastisk utsikt over Østersjøen, Lillebelt og Det Sydfynske Øhav.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif