Feriehus til utleie Langø, Nordfyn

Utvalg: 1-5 feriehus

Langø ligger på nordvestsiden av halvøya Hindsholm, som er kjent for sin enestående natur og sitt rike dyreliv.

Opplevelser ved porten når du er på ferie

Like syd for Fyns Hoved, og midt mellom hav og fjord, ligger dette vakre ferieområdet med uberørt natur, strand, et rikt fugleliv og gode fiskemuligheter. Hindsholm byr dessuten på maleriske landsbyer, store herregårder og flere fortidsminner.
Det er innkjøpsmuligheter i byen Martofte, 5 km fra Langø, og 16 km vekk ligger den hyggelige handelsbyen Kerteminde, hvor dere kan shoppe, spise og gå på sightseeing.

Severdigheter - Langø, Nordfyn

Ytterst på nordspissen av Hindsholm ligger galleriet 'På Hovedet'. Galleriet er kombinert med atelier, restaurant, sirkusinspirasjon og skjønn beliggenhet.
Mellom Langø og Fynshoved finner dere Mårhøj Jættestue, som er Danmarks største gravhaug.
Viby på Hindsholm er en av de mest velbevarte landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsverkshus og en nyrenovert hollandsk vindmølle, som er i bruk om sommeren (11 km).
Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og sjarmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, spennende forretninger, spisesteder og severdigheter. Det er en helt spesiell atmosfære i byens smale gater og streder med fargestrålende små hus, gamle kjøpmannsgårder og røde tak (16 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif