Feriehus til utleie Kertinge

Utvalg: 1-5 feriehus

Det rolige, hyggelige og naturskjønne sommerhusområdet Kertinge ligger ved Kertinge Nor, like vest for Kerteminde.

Feriehus på Fyn

Kertinge ligger mellom Kerteminde og Odense og har kort avstand til god badestrand, vakre naturområder, aktiviteter og severdigheter. Det fredelige ferieområdet er ideelt for lystfiskere, golfspillere, vannsportsentusiaster og naturelskere. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i området, og 6 km herfra ligger den hyggelige handelsbyen Kerteminde, hvor dere kan shoppe, spise og gå på sightseeing.

Severdigheter - Kertinge

I Ladby, 2 km fra Kertinge, kan dere oppleve Ladbyskibet, som er Danmarks eneste skipsgrav fra vikingtiden.
Rynkeby Kirke i nærheten er helt enestående pga. sine freskomalerier (5 km).
Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og sjarmerende handelsby med fiskerihavn, en stor og hyggelig marina, spennende forretninger, spisesteder og severdigheter. Det er en helt spesiell atmosfære i byen med sine trange gater og streder med farvestrålende små hus, gamle kjøpmannsgårder og røde tak (6 km).
Farvergården i Kerteminde var opprinnelig en gammel kjøpmannsgård fra 1630. Museet rommer i dag bl.a. en bondestue og en borgerstue fra 1820.
I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan dere oppleve havets mysterier sett med en dykkers øyne fra en 50 m lang undervannstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra broen utendørs.
Viby på Hindsholm er en av de mest velbevarte landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsverkshus og en nyrenovert mølle, som er i drift i sommerperioden (13 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif