Feriehus til utleie Strynø

Utvalg: 1-5 feriehus

Den naturskjønne, rolige og hyggelige Strynø ligger i det Sydfynske øyhav mellom Tåsinge, Ærø og Langeland.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Den lille øya er 3 km lang og 2 km bred, og ligger ca. en halv times seilas fra Rudkøbing på Langeland.
Ved ferge- og lystbåthavnen ligger den gamle, idylliske skipperbyen Strynø by med sine smale gater og flere (gadekær). Her kan dere oppleve en helt spesiell atmosfære, som bare små øyer byr på. Strynø innbyr til fred, ro, hygge og vakre naturopplevelser. Men tillegg til dette byr Strynø også på en fredet mølle, en vakker kirke, en gammel smie og et smakkesenter.
Det er mulig å kjøpe dagligvarer i Strynø by.

Severdigheter - Strynø

Fra området omkring Strynø Mølle fra 1832, som nå er fredet, er det en flott utsikt mot Ærø, øyer og småholmer omkring.
På det maritime museum 'Øhavets Smakkecenter' på Strynø kan dere bl.a. se Fyns største samling av de tradisjonelle smakkejoller. Dessuten leier senteret ut kopier av de originale smakkejoller og naturveileder på stedet informerer om området.
Øyas kro er innrettet i den gamle smien, og det er fortsatt mulig å se båter, esser, ambolter og smedens verktøy i kroen.
I Strynø Kirke, som er bygd i 1867, kan dere se et lignende tak i Københavns hovedbanegård, da bygningene er tegnet av de samme arkitekter.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif