Feriehus til utleie Vemmenæs, Tåsinge

Utvalg: 5-20 feriehus

På sydspissen av Tåsinge i det Sydfynske Øhav ligger Vemmenæs med utsikt til Langeland.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Det rolige og hyggelige ferieområdet, Vemmenæs, er omgitt av noen av Danmarks mest idylliske naturlandskaper. Omkring byen vil dere oppleve små landsbyer, skog, holmer, gamle fiskerbyer, grønne fruktplantasjer, herregårder og slott. Øya er et opplagt feriested for naturelskere, lystfiskere og lystseilere. Vemmenæs har en liten, hyggelig båthavn.
Det er mulig å kjøpe dagligvarer på øya. Svendborg ligger 14 km fra Vemmenæs, og her finner dere gode innkjøpsmuligheter og mange spisesteder.

Severdigheter - Vemmenæs, Tåsinge

Gå ikke glipp av et av Danmarks vakreste slott, Valdemars Slot, 9 km fra Vemmenæs. Slottet er bygd på 1600-tallet, og huser i dag flere museer. Opplev bl.a. det spennende leketøysmuseum.
Nær slottet finnes en av landets eldste vannmøller, Ventepose Mølle, som også er opprinnelig fra 1600-tallet. Møllen er i dag fredet og eies av Valdemars Slot.
Besøk Troense, Tåsinges flotte gamle skipperby, 12 km fra Vemmenæs. Her finner dere vakre gater med hus i bindingsverk som er fredet fra 1700-tallet.
På museet Troense Søfartssamlinger finner dere spennende utstillinger av skip og fotos av skip fra tidligere tider.
Besøk Tåsinge Skipperhjem og Folkemindesamling, og her kan dere bl.a. høre historien om det sagnomspundne kjærlighetsdrama mellom linedanseren Elvira Madigan og løytnanten Sixten Sparre, som i 1889 gikk i døden sammen i Nørreskoven syd for Valdemarsslot.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif