Feriehus til utleie Gultved

Utvalg: 1-5 feriehus

I Gultved kan dere oppleve ekte midtfynsk landsbyidyll.

Feriehus på Fyn

Gultved ligger i et rolig og naturskjønt landskap i et deilig hjørne på Fyn, tett ved Ringe og Egeskov Slott. Området er rikt på deilig natur, bindingsverkshus, slott, herregårder, fortidsminner, aktivitetstilbud og severdigheter, og en kort kjøretur bringer dere til handelsbyer med butikker og spisesteder, deilige badestrender samt Fyns mange, spennende attraksjoner.

Severdigheter - Gultved

På det imponerende Egeskov Slott ved Kværndrup kan dere oppleve mange nydelige smukke hageanlegg - bl.a. en fuksiahage og en renessansehage, en kjempe labyrint og flere museer, som f.eks. et veteranmuseum, et motorsykkelmuseum, et kjøpmannsmuseum, et leketøymuseum, et dukkehusmuseum og et Falckmuseum (4 km).
Ringe Museum viser en utstilling om egnens fortid og lokalbefolkningens hverdag (4 km).
Det idyllisk beliggende Broholm Gods ved Gudme er en av landets eldste herregårder. Ved den sydlige vollgraven kan dere besøke en museumsbygning med en oldtidssamling som består av 70.000 flint-, stein-, bronse- og jerngjenstander, funnet på Broholms marker. Den sengotiske hovedbygning har blitt renovert og er likeledes åpen for besøkende (18 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif