Feriehus til utleie Lohals

Utvalg: 5-20 feriehus

Den lille, hyggelige havnebyen Lohals på Langelands nordvestkyst er omgitt av deilige badestrende og grønne bøkeskoger.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Opplev livlig aktivitet og stille sjarme i Lohals, som er omgitt av grønne skoger og innbydende sandstrender. Både byen og havnen byr på en deilig atmosfære. I den stemningsfulle lystbåthavnen kan du spise og nyte synet av de mange skip og kjøpe friskfanget fisk. Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Lohals, som ut over butikker og spisesteder også inneholder et safarimuseum og et natursenter.
Når du holder ferie i Lohals kan du bade, gå turer i skogen, sykle, seile, fiske og besøke nogen av Langelands mange spennende severdigheter.
Mange kunstnere har bosatt seg på Langeland, og du kan besøke dem i deres gallerier og værksteder overalt på øya.
Den nærmeste større by er Rudkøbing, Langelands 'hovedstad', som ligger 29 km mot sør. Her kan dere shoppe og gå på sightseeing i den gamle, velbevarte kjøpstad.

Severdigheter - Lohals

Det tidligere tilholdssted for skogens folk 'Hollænderhuset' er i dag innrettet som natur- og informasjonssenter (2 km).
Det røde Tranekær Slot (22 km) ligger høyt på en bakke og med utsikt over byens gamle bindingsverkshus. I slottsparken finder I Ticon, hvor kunstnere utstiller spennende naturkunst. På suvenir-museet Souvenariet ved slottet kan dere oppleve nye og gamle suvenirs fra hele verden.
Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinnen er riktig, males det økologisk korn. Ved Mølles finnes også et museum for vinnkraft og vinnmøllens utvikling.
Tobakkslåven ved Tranekær ble brukt til å tørre tobakksblader i under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprinnelig stil, og det er gratis adgang.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif