Feriehus til utleie Horne Sommerland

Utvalg: 1-5 feriehus

Horne Sommerland på Sydfyn er et rolig og hyggelig feriested for hele familien.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Horne Sommerland ligger på den sydfynske halvøyen Horne Land, som er rik på gravhøyer, stendysser og steingjærder. Horne ble anlagt i vikingetiden og har vært Danmarks største landsby. Her finnes mange gamle bindingsværkshus, og en av de gamle vindmøllene er blitt bevart.
Horne Sommerland er et mindre, hyggelig sommerhusområde, som ligger ute ved kysten, et par km fra Horne by og ca. 7 km fra Fåborg. Fra stranden er det utsikt til Det Sydfynske Øhav med bl.a. Lyø, Ærø og Als.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Horne, og i Fåborg finner De et livlig handelsliv, små hyggelige gater, mange kunstverker, flere kulturelle severdigheter og gode spisesteder.

Severdigheter - Horne Sommerland

I Horne finnes Fyns eneste rundkirke, som er bygget som festningskirke cirka år 1100.
På det nærliggende 'Hvedholm Slot' finnes en vinkjeller og en butikk med kunsthåndverk, som holder åpent hver lørdag.
Den lille byen Dyreborg ligger 7 km fra Horne Sommerland. I det gamle, fredelige fiskerleiet her finner De flere hus fra 17-1800 tallet, en liten stemningsfyllt havn og et naturskjønt oppland.
'Blomsterhaven Strandlyst' ved Fåborg er en 7500 m2 stor og frodig hage med bl.a. vannlandskap, sjøer, slugt, grotte, japansk tehus og utsiktstårn (7 km).
'Fåborg Arrest fengselsutstilling' er Danmarks eneste offentlig tilgjengelige arresthus. Her vises utstillinger om avstraffelsens historie fra middelalderen og frem til i dag. I kjelleren finnes en tro kopi av en gammel selle.
'Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst' er en samling av malerier og skulpturer - utelukkende av fynske kunstnere.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif