Feriehus til utleie Bovense

Utvalg: 1-5 feriehus

Bovense ligger på Fyns nordøstkyst, like mellom Nyborg og Kerteminde, og er omgitt av skjønn natur.

Feriehus på Fyn

Sommerhusområdet ved Bovense, ligger like ut mot Storebælt, i vakre, rolige, fredelige og hyggelige naturomgivelser. Området vil tiltrekke dere, som gjerne vil feriere i uforstyrrede omgivelser, og allikevel være nær ved severdigheter og opplevelsesmuligheter.
Det er mulig å kjøpe dagligvarer i Aunslev (4 km), men i både Kerteminde, 13 km mot nord, og i Nyborg, 11 km mot syd, finner dere aktivitetstilbud, severdigheter, samt gode innkjøpsmuligheter og spisesteder.

Severdigheter - Bovense

Herregården Risinge har en hovedbygning i bindingsverk med et firkantet tårn og pyramideformet tak. Gården kan ses fra veien, ca. 8 km nord for Bovense.
Nyborg er en hyggelig by med gamle, nennsomt renoverte hus, voller, som innbyr til en gåtur, gode aktivitetstilbud og kulturelle severdigheter (11 km).
Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og sjarmerende handelsby med fiskerhavn, en stor og hyggelig marina, severdigheter og gallerier. Det er en helt spesiell atmosfære i byens smale gater og streder med fargestrålende små hus, gamle kjøpmannsgårder og røde tak (13 km).
I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan dere oppleve havets mysterier sett med en dykkers øyne fra en 50 m lang undervannstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra utendørs bro.
Farvergården er opprinnelig en gammel kjøpmannsgård fra 1630. Museet rommer bl.a. en bondestue og en borgerstue fra omkring 1850.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif