Feriehus til utleie Svalebølle

Utvalg: 1-5 feriehus

Svalebølle ligger i naturskjønne omgivelser på Langelands nordøstkyst.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Svalebølle ligger i en landlig, rolig og hyggelig område med vakre, barnevennlige badestrender, samt flere aktivitetsmuligheter og severdigheter for hele familien. Få km herfra ligger Dageløkke med sin idylliske, lille fiskehavn, som summer av aktivitet. Her kan dere nyte stemningen og kjøpe fersk fisk. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i området. I Rudkøbing, 18 km fra Svalebølle, har dere anledning til å shoppe, spise, besøke museer og gå på sightseeing.

Severdigheter - Svalebølle

Opplev det hyggelige havnemiljøet i den maleriske havnen i Dageløkke, få km fra Svalebølle. Her summer det av aktiviter hele sommeren.
Besøk evt. lysfabrikken Candle Art, som holder til i kunstneriske omgivelser i Dageløkke.
Det røde Tranekær Slot (8 km) ligger høyt oppå en bakke og med utsikt over byens gamle hus i bindingsverk. I slottsparken finner dere 'Ticon', hvor kunstnere stiller ut spennende naturkunst. På souvenier-museet Souvenariet ved slottet kan dere oppleve nye og gamle souvenirs fra hele verden.
Tranekær Slotsmølle fra 1846, som er fredet, er stadig i drift. Ved Mølles finnes også et museum for vindkraft og vindmøllens utvikling.
Tobaksladen ved Tranekær ble brukt til å tørke tobakksblader i under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprinnelig stil, og det er gratis adgang.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif