Feriehus til utleie Stokkebæk

Utvalg: 1-5 feriehus

Rolig, koselig og naturskjønt ferieområde på Østfyn med utsikt til Langeland.

Feriehus på Fyn

Stokkebæk byr på fred og ro, idyllisk natur, deilig strand, særdeles gode fiskemuligheter i Stokkebæk Å samt et stort antall slott, herregårder og kulturminner. Det lille ferieområdet ligger 4 km fra byen Hesselager med butikker og spisesteder og 21 km fra Svendborg som byr på forretninger, spisesteder, severdigheter og fritidsaktiviteter.

Severdigheter - Stokkebæk

Området er rikt på arkeologiske og kulturelle skatter.
Hesselager Kirke er bemerkelsesverdig med sine halvbueformede gavler. Samme utsmykning ses på godset Hesselagergård som er smukt beliggende i naturskjønne omgivelser, litt sydøst for Hesselager. Det interessante bygningsverk ble oppført i 1538-48 og kan ses utefra (4 km).
Den sagnomspundne ¿Dame-stein¿ ved Hesselager er Danmarks største, løse stein med en omkrets på ca. 34 m og en vekt på ca. 1000 tonns (3 km).
Det idyllisk beliggende Broholm Gods (8 km mot sydvest) er en av landets eldste herregårder. Ved den sydlige vollgrav kan dere besøke en museumsbygning med en oldtidssamling som består av 70.000 flint-, stein-, bronse- og jerngjenstander, funnet på Broholms marker. Den sengotiske hovedbygning har blitt renovert og er likeledes åpen for besøkende.
Minnelunden Gudbjerglund ved Gudbjerg inneholder 4 langdysser fra bondesteinalderen (3500-3100 f.Kr.). Langdyssene er mellom 19 m og 117 m lange og 7 m brede (9 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif