Feriehus til utleie Ærøskøbing, Ærø

Utvalg: 1-5 feriehus

Ærøskøbing ligger midt på den hyggelige og naturskjønne øya Ærø, syd for Fyn.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

I den idylliske Ærøskøbing, som er Danmarks best bevarte 1700-talls kjøpstad, finner dere vakre, gamle hus som er fredet, middelaldergater, stokkroser, gårdhager, spennende butikker, gode spisesteder og en atmosfærefylt og populær lystbåthavn.
Ærø er ca. 30 km lang og 8 km på det bredeste stedet. Foruten Ærøskøbing finnes også byene Marstal, som er den største byen på øya, og Søby, som er den minste. Dessuten har øya flere små samfunn og fiskerleier. 4 forskjellige fergeruter bringer dere til Ærø fra Als, Fyn og Langeland. Ærø er et skjønt feriemål året rundt.

Severdigheter - Ærøskøbing, Ærø

Ærøskøbing Bymølle er en vakker, restaurert vindmølle, som ligger like i utkanten av byen.
Ærø Museum i Ærøskøbing er et hjemstavnsmuseum, som viser samlinger av oldsaker fra stenalderboplasser, utstillinger om sjøfart, landbo- og kjøpstadskultur osv.
Hammerichs Hus er innrettet i malerens eget hjem fra 1700-tallet. Her finnes bl.a. en samling antikviteter.
Flaske-Peters Samling er en stor samling av flaskeskip og skipsmodeller, samt fergemalerier.
Søbygaard er et gammelt forsvarsverk (voldsted) med bevarte bygningsverk fra middelalderen og renessansen, og det gjør stedet til nasjonal kulturarv.
Flere malere, keramikere og andre kunsthåndverkere bor i Ærøskøbing eller i omegnen - besøk evt. deres gallerier, lysfabrikker eller verksteder i drift.
Besøk evt. også de små opprinnelige miljøer i Kleven og Strandbyens havner.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif