Feriehus til utleie Magleby

Utvalg: 1-5 feriehus

Magleby ligger midt i Sydlangelands vakre og rolige natur.

Opplevelser ved porten når du er på ferie

Sommerhusene i Magleby på Langeland ligger fredelig til i landlige omgivelser.
Området byr på en flott natur med fuglereservater, klinter, bakker, skog og flere gode og barnevennlige badestrender samt mange kulturelle severdigheter i form av gravhauger, stendysser og jettestuer. Naturelskere, lystfiskere, golfspillere og historisk interesserte vil føle seg hjemme i disse omgivelser.
Det er mulighet for å kjøpe dagligvarer i lokalområdet, men ønsker dere et større utvalg av forretninger og tilbud, kan dere besøke Langelands ¿hovedstad¿ Rudkøbing, som ligger 22 km herfra.

Severdigheter - Magleby

Det tidligere militæranlegget Langelandsfortet øst for Bagenkop fungerer i dag som museum, og her kan dere oppleve kanoner, bunkers og en utstilling om Den kalde krigen (2 km).
Fra Keldsnor Fyr på sydøstkysten av Langeland har dere en flott utsikt over Keldsnor og øyas sydspiss (5 km).
Bagenkop, Langelands sydligste by, er en gammel, hyggelig fiskerby og et vakkert ferieområde. Atmosfæren er spesiell i den gamle byen Bagenkop. Især om sommeren kan dere oppleve den livlige og behagelige feriestemningen når lystbåtene legger til i den lille lystbåthavnen i byen. Her finnes flere spisesteder, samt petanquebaner. Bagenkop er Langelands førende fiskerby og når kutterne vender hjem fra havet, kan dere kjøpe fersk fisk på den gamle fiskehavnen (5 km). Et av øyas oldtidsminner er den velbevarte Hulbjerg Jættestue ved Bagenkop. Her er det mulig å krype inn i det gamle gravkammeret, men husk å ta med lommelykten.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif