Feriehus til utleie Tommerup

Utvalg: 1-5 feriehus

Tommerup ligger midt i Fyns grønne hjerte, ca. 20 km sydvest for Odense.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Midt i det fynske høylandet ligger Tommerup i fredelige, rolige og meget naturskjønne omgivelser. Området frister til opphold i naturen, til fots, på sykkel eller på skinnesykkel, og er ideelt for lystfiskere, golfspillere og naturelskere.
Det er butikker, samt flere spisesteder i Tommerup. I omegnen er det et vell av aktivitetsmuligheter, større byer og severdigheter for hele familien.

Severdigheter - Tommerup

Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en deilig naturpark med 700 fugler fra hele verden, vannhuller, voilerer og en 2 km lang tursti, som fører under store gamle trær og ut på den åpne savannen.
Museet 'Lilleskov Teglværk' i Tommerup er et nedlagt teglverk med en utstilling av tegl samt en tippvognsbane i funksjon.
Besøk Vissenbjerg Terrariet, her finnes Skandinavias største terrarium med krypdyr og padder fra hele verden. Opplev også krokodiller, slanger, leguaner, frosk og mange andre eksotiske dyr på nært hold (11 km).
Staudeparken i Vissenbjerg er et 15000 m2 stort, vakkert anlegg med stauder, bekk og bassenger.
Fun Park Fyn i Aarup er vannland med rutsjebaner samt gøyale fornøyelser for hele familien. Når inngangen er betalt, er alle aktiviteter gratis (18 km).
Omkring Erholm Slot ved Aarup ligger Erholm Park, som er anlagt i engelsk stil i et flott terreng med gamle trær.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif