Feriehus til utleie Dyreborg

Utvalg: 1-5 feriehus

Tett på Fåborg på den fynske sydkysten ligger Dyreborg, som er en stille, liten by med en idyllisk liten havn og en god badestrand.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Fra det hyggelige og familievennlige ferieområdet Dyreborg i Dyreborg Vig er det utsikt til det sydfynske øhav. Her i det gamle, fredelige fiskerleiet finner De flere hus fra 17-1800 tallet, en liten stemningsfyllt havn og et naturskjønt oppland.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i Dyreborg. 6 km fra Dyreborg ligger Fåborg, der De finner et livlig handelsliv, små hyggelige gater, mange kunstverker, flere kulturelle severdigheter og gode spisesteder.
Fra Fåborg kan De ta med fergen til øyene Ærø, Avernakø, Lyø og Bjørnø. Fra Bøjden, 12 km fra Dyreborg, går fergen til Fynshav på Als.

Severdigheter - Dyreborg

'Blomsterhaven Strandlyst' ved Fåborg er en 7500 m2 stor og frodig hage med bl.a. vannlandskap, sjøer, slukter, grotte, japansk tehus og utsiktstårn.
'Fåborg Arrest fengselsutstilling' er Danmarks eneste offentlig tilgjengelige arresthus. Her vises udstillinger om avstraffelsens historie fra middelalderen og frem til i dag. I kjelleren finnes en tro kopi av en gammel selle.
'Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst' er en samling av malerier og skulpturer - utelukkende av fynske kunstnere.
Den gamle bygningen, 'Kaleko Mølle', er innrettet med gamle møbler, redskap og husgeråd fra egnen.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif