Feriehus til utleie Svendborg

Utvalg: 1-5 feriehus

Hold ferie i Svendborg og bo i gåavstand til strand, skog, havn og sjarmerende byliv

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Havne- og sjøfartsbyen Svendborg er den sydfynske hovedstad og har en historie, som går helt tilbake til den tidlige middelalder. Her kan dere oppleve en gammel bykjerne med små, hyggelige gater, torg og sjarmerende gårdmiljøer. Nyt havnemiljøet på Svendborg Havn, som har plass til ferger, fritidsseilere og turbåter, som seiler dere rundt i det Sydfynske Øhav. Dessuten byr Svendborg på museer, teater, kaféer, restauranter og gode shoppemuligheter, bl.a. i Latinerkvarteret, som er kjent for sin unike atmosfære og mange kunsthåndverkere. Når dere holder ferie i et feriehus i Svendborg har dere alt, dere kan ønske dere rett uten for døren!

Severdigheter - Svendborg

Svendborg byr på mange interessante severdigheter for hele familien. Dere kan f.eks. ta med på en seiltur i nydelige, gamle skip, arrangert av Maritimt Center Danmark. Besøk også opplevelsessentret Naturama og opplev naturhistorie på en ny og levende måte. I det idylliske bindingsverkshuset Anne Hvides Gård, Svendborgs eldste bygning, kan dere se en utstilling om Svendborgs historie og sydfynsk arkeologi.
I Kunstbygningen SAK kan dere oppleve skiftende utstillinger med billedkunst og skulpturer.
Den fredede, hollandske vindmøllen Christiansmøllen er Svendborgs vartegn. Den hvite møllen ble gjenoppført i 1859 og var i drift op til 1958. Den nydelige møllen blir opplyst i mørke og kan ses fra hele Svendborg.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif