Feriehus til utleie Midskov

Utvalg: 1-5 feriehus

Midskov ligger i et naturskjønt område på Hindsholm ved Odense Bugt, nord for byene Kerteminde og Munkebo.

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Sommerhusområdet ved Midskov er stille, hyggelig og naturskjønt, og innbyr til mange flotte naturopplevelser. Her har dere både mulighet for å holde en aktiv ferie, slappe av eller oppleve noen av områdets severdigheter. Det er mulig å kjøpe dagligvarer i området, men i Kerteminde (9 km) og Munkebo (11 km) finner dere gode butikker, restauranter, kultur og attraksjoner.

Severdigheter - Midskov

Den 1000 år gamle Kerteminde er en livlig og sjarmerende handelsby med fiskerhavn, en stor og hyggelig marina, severdigheter og gallerier. Det er en helt spesiell atmosfære i byens smale gater og streder med de fargestrålende små hus, gamle kjøpmannsgårder og røde tak (9 km).
I Fjord- & Bæltcentret i Kerteminde kan dere oppleve havets mysterier sett med en dykkers øyne fra en 50 m lang undervannstunnel eller komme i kontakt med f.eks. marsvin fra broen utendørs.
Farvergården er opprinnelig en gammel kjøpmannsgård fra 1630. Museet rommer bl.a. en bondestue og en borgerstue fra omkring 1850.
Ved siden av den stadig aktive møllen Svanemøllen kan dere, på Johannes Larsens Museet, se kunstverker av Johannes Larsen og andre fynske malere. Kerteminde er rik på gallerier. Omkring Kerteminde finnes flere gods og herregårder.
Viby på Hindsholm er en av de mest velbevarte landsbyer på Fyn med bl.a. bindingsverkshus og en nyrenovert mølle, som i drift om sommeren (10 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif