Feriehus til utleie Vårø, Tåsinge

Utvalg: 1-5 feriehus

På den hyggelige trakten Vårø på Tåsinge er dere omgitt av fredede fugleområder, skog og vann.

Fåborg verdt et besøk på ferie i feriehus

Den lille landsbyen Vårø ligger på det sydlige Tåsinge som er preget av smale, krokete veier, små koselige landsbyer med dam, nydelig skog, fruktplantasjer, åker, grønne områder, strandenger og hav. Vårø er et opplagt feriemål for naturelskere, fugleinteresserte og lystfiskere.
Omtrent 2 km fra Vårø ligger den store, fredede og fuglerike strandengen Monnet og den 8 m høye Vårø Knude, direkte ut til Det Sydfynske Øyhav.
Dere kan handle dagligvarer på eignen, og 14 km fra Vårø ligger Svendborg som byr på middelalderstemning, severdigheter og gode innkjøpsmuligheter og spisesteder.

Severdigheter - Vårø, Tåsinge

Ingershøj på den nordlige delen av Tåsinge er en av Danmarks største gravhøyer med en høyde på 7 meter og diameter på 41 meter. Herifra kan Dere nyte en av øyas beste utsikter over det Sydfynske Øyhav (10 km).
Opplev et av de vakreste slottene i Danmark, Valdemars Slot, ved Troense (13 km). Slottet ble bygget på 1600-tallet, og rommer i dag flere museer. Tett på slottet ligger en av landets eldste vannmøller, den fredede Ventepose Mølle, også opprinnelig fra 1600-tallet.
Besøk den gamle skipsbyen Troense. Her finner dere nydelige gater med fredede bindingsverkshus fra 1700-tallet.
Museet Troense Søfartssamlinger viser spennende utstillinger av skip og fotos av skip fra tidligere tider.
På Tåsinge Skipperhjem og Folkemindesamling kan dere få historien om det sagnomsuste kjærlighetsdramaet mellom Elvira Madigan og Sixten Sparre som i 1889 gikk i døden sammen i Nørreskoven sør for Valdemars Slot.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif