Feriehus til utleie Faaborg

Utvalg: 1-5 feriehus

Fåborg er en ideell destinasjon hvis dere ønsker å nyte ferien med byliv, vakker natur, deilige badestrender, kultur og severdigheter, alt på én gang.

Opplevelser ved porten når du er på ferie

Fåborg byr på et idyllisk kjøpstadsmiljø med brostensgater, vakre byhus og gamle kjøpmannsgårder, en sjarmerende bykjerne, en hyggelig og livlig havn, flere kunsthåndverkere, mange severdigheter, samt gode innkjøpsmuligheter og diverse spisesteder. Byen er omgitt av strender og skjønne naturområder, bl.a. Alléskoven, Pipstorn Skov, Svanninge Bakker og fuglereservatet Bøjden Nor.
Det fins aktivitetsmuligheter for hele familien i byen og området, men ønsker dere å oppleve mer, er det bare kort avstand til større byer og severdigheter.

Severdigheter - Faaborg

Den hyggelige, gamle kjøpstad inneholder mange, interessante severdigheter. Besøk f.eks. Fåborg Arrests fengselsutstilling - Danmarks eneste, offentlig tilgjengelig, hvor dere kan se en utstilling om avstraffelse fra middelalderen og opp til i dag. Klokketårnet i Fåborg, byens vartegn, utstilles bl.a. gravminner og en gammel likvogn. Fåborg Miniby er en kopi av Fåborg, som byen så ut i år 1900, i målestokksforholdet 1:10. Fåborg Museum for Fynsk Malerkunst stiller ut en flott samling av malerier og skulpturer, skapt av fynske kunstnere. Dessuten kan dere se den vakre kjøpmannsgården 'Den Voigtske Gård', restene av en festning fra middelalderen, samt Blomsterhaven Strandlyst. På Hvedholm Slot i Fåborg fins en vinkjeller og en butikk med kunsthåndverk.
Kaleko Vandmølle er Danmarks eldste, fungerende vannmølle, som ligger naturskjønt til i sine opprinnelige omgivelser (3 km).
I Horne fins Fyns eneste rundkirke, som er bygd som festningskirke omkring år 1100 (5 km).

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif