Feriehus til utleie Bøjden

Utvalg: 1-5 feriehus

Bøjden ligger på Horne Land ved den sydfynske kysten, med utsikt til Helnæs og det Sydfynske Øhav.

Fåborg verdt et besøk på ferie i feriehus

Sommerhusområdet ved Bøjden ligger i et flott og stille naturlandskap, omgitt av Lillebælt, fine badestrender, de mange småøyene, små havnebyer, et fuglereservat og deilig, frodig natur. Fra kysten og de fleste av sommerhusene i området er det utsikt over Lillebælt og mot Helnæs, Als og Sønderjylland.
Bøjden ligger sentralt i forhold til aktiviteter, severdigheter, skjønne naturområder og større byer, og er et helt ideelt feriemål for barnefamilier, lystfiskere og naturelskere.
Det er mulighet for innkjøp av dagligvarer i området, men bare 10 km borte ligger den gamle, hyggelige kjøpstaden Fåborg, der De finner et livlig handelsliv, små hyggelige gater, mange kunsthåndverkere, flere kulturelle severdigheter og gode spisesteder.
Fra Bøjden går det flere ganger daglig ferge til Fynshav på Als.

Severdigheter - Bøjden

I Horne ligger Fyns eneste rundkirke, som ble bygget som festningskirke omkring år 1100 (5 km).
På det nærliggende 'Hvedholm Slot' finnes en vinkjeller og en butikk med kunsthåndverk (7 km).
'Grubbe Mølle' ved Svanninge er en nyrestaurert hollandsk vind- og vannmølle i drift. Her males det stadig korn og det finnes opplysninger om arbeidet og historien om møllen (8 km).
Langs kysten på Horne Land kan De oppleve mange små og stemningsfylte fiskerleier. Bl.a. er Dyreborg et lite, idyllisk fiskerleie med flere hus fra 17-1800 tallet. Byen er omgitt av en skog med vakre dådyr (11 km).
'Kaleko Vandmølle' ved Fåborg er Danmarks eldste fungerende vannmølle, som ligger veldig naturskjønt i sine opprindelige omgivelser (12 km).
I flere av skogene i området kan De oppleve gamle, velbevarte steinaldergravhøyer, stendysser og jettestuer.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif