Feriehus til utleie Bagenkop

Utvalg: 1-5 feriehus

Bagenkop, Langelands sydligste by, er en gammel, hyggelig fiskerby og et deilig ferieområde.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Atmosfæren er god i den gamle byen Bagenkop. Spesielt om sommeren kan De oppleve den livlige og behagelige feriestemningen, når lystbåtene legger til i byens lille lystbåthavn. Her finnes flere spisesteder og petanquebaner. Bagenkop er Langelands førende fiskerby, og når fiskeskøytene kommer tilbake fra havet, kan De kjøpe fersk fisk på den gamle fiskerihavnen.
De kan kjøpe dagligvarer i byen, men ønsker De et større utvalg, kan De besøke Langelands deilige 'hovedstad' Rudkøbing, som ligger 26 km mot nord.

Severdigheter - Bagenkop

Opplev Bagenkops eldste bydel med små skjeve hus og idylliske hager. Stedet har en vis likhet med den atmosfæren, som finnes i Gl. Skagen, og De befinner Dem i løpet av kort tid langt tilbake i tiden.
Det tidligere militæranlegget 'Langelandsfortet' i Bagenkop fungerer i dag som museum, og her kan De oppleve kanonene, bunkerne og en utstilling om Den Kalde Krigen.
Et av øyens oldtidsminner er den velbevarte 'Hulbjerg Jettestue' ved Bagenkop. Her er det mulig å kravle inn i det gamle gravkammeret, men husk lommelykten.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif