Feriehus til utleie Dageløkke

Utvalg: 1-5 feriehus

I Dageløkke på Langlands nordvestkyst finner De en idyllisk havn og deilig natur.

Ferie i feriehus med basseng på Fyn

Dageløkke ligger mellom Lohals og Rudkøbing, med utsikt over Fyn, og omgitt av strand, kyst, skog og vakker natur. Det hyggelige havnemiljøet yrer av aktivitet, og om sommeren kan De på havnen kjøpe friskfanget fisk.
Dageløkke er ikke en riktig by, men ut over den maleriske havnen består området av sommerhus, et feriesenter, en kolonialbutikk og en restaurant.
Det rolige området, den vakre naturen og de deilige strandene innbyr til en avslappende ferie.
I Rudkøbing, 20 km fra Dageløkke, er det gode innkjøpsmuligheter, spisesteder og underholdning til alle.

Severdigheter - Dageløkke

Besøk evt. lysfabrikken Candle Art, som holder til i kunstneriske omgivelser i Dageløkke.
9 km syd for Dageløkke ligger det røde Tranekær Slot. Slottet er høyt beliggende på en bakke og med utsikt over byens gamle bindingsverkshus. I slottsparken finner De 'Ticon', hvor kunstnere utstiller spennende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum er plassert i et gammelt bindingsverkshus. Den fredede Tranekær Slotsmølle fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er riktig, males det økologisk korn der. Ved Møllen finnes også et museum for vindkraft og vindmøllens utvikling.
Tobakslåven ved Tranekær ble brukt til å tørke tobakksblad i under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprindelig stil, og det er gratis adgang.
Lohals ligger 11 km nord for Dageløkke og har egen havn med både fiske- og lystbåter. Opplev byens Safarimuseum med jakttrofeer fra allverdens land.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif