Feriehus til utleie Hov, Langeland

Utvalg: 1-5 feriehus

Hov ligger helt nordlig på den vakre øyen Langeland, få km fra Lohals, med vann på 3 sider.

Opplevelser ved porten når du er på ferie

Hov er Langelands svar på Skagen. Øyen slutter i en liten spiss ute i vannet, og to farvann møtes. Herifra er det en praktfull utsikt til Storebæltsbroen, Fyns kyst og Sjælland.
Sommerhusområdet ved Hov ligger i rolige og naturskjønne omgivelser, tett på strand og skog. På vestsiden av Hov ligger Frankeklint, en 14 m høy klint, og et fyrtårn. På østsiden av Hov ligger Hov Fyr. På nordkysten ligger de 2 deilige badestrender, delt av Hov Plantage.
Området er kjennetegnet av flere gamle gårder, som danner et tun mellom bygningene.
Det er innkjøpsmuligheter og spisesteder i Lohals, der De også kan oppleve den livlige aktiviteten og stille sjarmen i byens lystbåthavn (3 km).

Severdigheter - Hov, Langeland

I skogene 'Østre og Vestre Stigtehave' kan De stadig se rester av voller og terrasser fra jernalderen.
Lohals ligger 3 km syd for Hov og har egen havn med både fiske- og lystbåter. Opplev byens 'Safarimuseum' med jakttrofeer fra allverdens land.
I Stoense finnes en kirke og et par kunstgallerier.
19 km syd for Hov ligger det røde 'Tranekær Slot'. Slottet er høyt beliggende på en bakke og med utsikt over byens gamle bindingsverkshus. I slottsparken finner De 'Ticon', hvor kunstnere utstiller spennende naturkunst. Tranekær Slotsmuseum ligger i et gammelt bindingsverkshus.
Den fredede 'Tranekær Slotsmølle' fra 1846 er stadig i drift, og når vinden er passende, males det økologisk korn der. Ved Møllen er det også et museum for vindkraft og vindmøllens utvikling.
'Tobaksladen' ved Tranekær ble brukt til å tørke tobakksblader i under 2. verdenskrig. Låven er renovert i opprindelig stil, og det er gratis adgang.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif