Feriehus til utleie Dunkær, Ærø

Utvalg: 1-5 feriehus

Øyferie i stille og hyggelige naturomgivelser i det Sydfynske Øhav

Komfort for hele familien i dansk feriehus.

Den hyggelige og uspolerte landsbyen Dunkær ligger på den østlige del av det deilige Ærø, 6 km fra Marstal og 8 km fra Ærøskøbing. Ferieområdet ligger tett på våtområdet Gråsten Nor, skogen Drejskoven og stranden Drejet.
Det er mulig å spise på den gamle, sjarmerende Dunkær Kro, og i Marstal finner De gode innkjøpsmuligheter.
Ærø er ca. 30 km lang og 8 km bred på det bredeste sted. Det finnes 3 byer på øyen; Ærøskøbing som ligger midt på øyen, Marstal, som er den største byen på øyen, og Søby som er den minste. Derutover har øyen flere små samfunn og fiskerleier. 4 forskjellige fergeruter kan ta Dem til Ærø fra Als, Fyn og Langeland.

Severdigheter - Dunkær, Ærø

Marstal er Ærøs største by og ligger like ved øyens østlige avslutning, Eriks Hale. Byen er hyggelig og sjarmerende med sine smale gater, stokkroser, bylivet og den stemningsfylte lystbåthavnen. Her kan De bl.a. se en veldig lang havnemole og en kalkovn, som virker som havnens vartegn. Sjøfartsmuseet i Marstal består av 4 bygninger og i alt mer enn 30 utstillingslokaler, med gjenstander fra sjøfartens historie. Se bl.a. over 200 skipsmodeller og mer enn 130 flaskeskip (6 km).
Ærøskøbing er Danmarks best bevarte kjøpstad fra 1700-tallet, og her finner De smukke, gamle og fredede hus, middelaldergater, stokkroser, gårdhaver, spendende butikker, gode spisesteder og en stemningsfylt og velbesøkt lystbåthavn (8 km).
Ærø Museum i Ærøskøbing er et hjemstavnsmuseum som viser samlinger av oldsaker fra steinalderboplasser, utstillinger om sjøfart, bonde- og kjøpstadskultur osv.
Hammerichs Hus er innrettet i malerens eget hjem fra 1700-tallet. Her finnes bl.a. en samling av aktiviteter.

 
e-mærket
Support
Tel.: +45 9696 5656
info@feriehus-danmark.no

Mandag - fredag 9-18
Nordvestjylland Jyllands vestkyst Limfjordslandet Nordøstjylland Djursland og Mols Sydøstjylland Fyn og øer Lolland Falster og Møn Sjælland Bornholm
/gfx/galleri/lightbox-btn-close.gif