Feriehus-Danmark
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Trygghetspakke Trygghetspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Lei et feriehus i Danmark og nyt en herlig ferie - året rundt!

Når dere bestemmer dere for å holde ferie i et feriehus i Danmark, er det mange ting, som er noe lettere. Dere behøver ikke å veksler penger, dere kan språket og dere kjenner kulturen. Men allikevel kan det være mange ting dere skal ta stilling til. Skal feriehuset være tett på vannet? Skal det feriehuset, dere velger ha svømmebasseng eller er det viktig med et feriehus med vaskemaskin?


Vi har laget denne siden for å inspirere dere og for å guide dere, så dere bedre kan velge nettopp det feriehuset, som passer til familien deres og behovene deres.

Feriehus i Danmark

Vi er helt sikker på, at dere kan finne det riktige feriehuset til nettop deres familie blant våre over 5000 feriehus. Med et så stort utbud kan dere være sikker på, at vi lever opp til de mange kravene, dere måtte ha til ferie i feriehus. Om dere ønsker et feriehus tett på stranden, ute på heden eller kanskje heller et feriehus inne i skogen, så kan dere finne det riktige feriehuset hos oss. Hos oss finner dere et feriehus i enhver prisklasse og til enhver anledning og ferie.

Det danske flagget foran feriehuset

Billig ferie i feriehus

Ønsker dere en litt billigere ferie, kan dere med fordel utnytte noen av tilbudene våre. Her er det penger å spare, hvis dere i siste øyeblikk bestemmer dere for en ferie i feriehus. Vi kaller det Last Minute tilbud, der dere får rabatt ved å booke et feriehus med ankomst den kommende lørdag. Vi har også Spar Ferie, hvor dere får større rabatt, jo flere dager dere booker. Spar Ferie gjelder fra 14 dager til 28 dager i samme feriehus. Er dere bare to personer, som reiser sammen, kan dere få gavn av vår 2-personers-rabatt. Her kan dere spare opp til 25 %.

Koselig og velutstyrt feriehus

Feriehus med litt ekstra

Søker dere et feriehus med litt ekstra, kan dere velge feriehus med svømmebasseng, sommerhus med spa eller et feriehus med internett. Det kan være de små marginaler, som avgjør, om ferien blir en suksess eller ikke, så er det viktig for dere, at det er internett, slik at dere kan svare på e-post, kan dette naturligvis la seg gjøre.

Søker dere et feriehus, som bare er noe ut over det vanlige? Så se på våre luksusferiehus, hvor alt er eksklusivt og i toppklasse. Det feriehuset dere finner her, er med fantastisk beliggenhet, lekre detaljer, luksuriøst interiør og fasiliteter i toppklasse. Et slikt feriehus emmer av luksus og er faktisk så lekkert, at det kan være vanskelig å reise fra det igjen. Det lille ekstra kan også "bare" være, at feriehuset deres har internett, så dere kan være sikker på å kunne holde kontakten med omverdenen, selvom dere er på ferie.

En helt fantastisk utsikt kan også gi det lille ekstra. Hvis dere ønsker havutsikt eller annen vannutsikt fra feriehuset, kan dere finne feriehus med utsikt her. Det er da vel ikke noe nydeligere enn å stå opp og så nyte morgenkaffen på terrassen med den mest fantastiske panoramautsikt over Vesterhavet. Selv om bølgene bruser, kan dere være sikker på å finne ro, mens dere hygger dere sammen med familien.

Vi har stor fokus på energivennlighet - og vi har derfor også fremhevet et feriehus, hvis dette er energivennlig. Bortsett fra at det er godt for miljøet, at man har tenkt på energivennlighet, kan det sannelig også merkes på lommeboka ved avreise. Et energivennlig feriehus er nemlig markant billigere i forbruk enn et tradisjonelt feriehus.

Naturligvis er det lille ekstra i et feriehus jo også hygge - og det synes vi faktisk, at vi har i ethvert feriehus dere måtte velge.

Feriehus med utsikt over vannet

Hunden med i feriehus

Menneskets beste venn vil også elske å få komme med på ferie i et deilig og hundevennlig feriehus. Hos oss kan dere alltid finne et deilig sommerhus, hvor hunden deres ikke bare er tillatt, men faktisk er velkommen. Dessuten kan dere finne et feriehus, der tomten er hegnet inn og dermed gjør det enda lettere å ha med hunden i feriehus. Vi formidler kontakten mellom det privateide feriehuset og dere som feriegjester, så derfor kan dere finne et feriehus, hvor det ikke er tillatt å ha med husdyr, mens mer enn tre hunder er velkomne i andre. Når dere tar med hunden deres på ferie i feriehus vil den elske å få lov til å snuse rundt på tomten og inne i huset. Den vil også nyte å komme med på stranden og i skogen. Mange steder finner dere hundeskoger, hvor hunder får lov til å løpe fritt - og hvor det også vil være andre hunder, den kan leke med. I Danmark er det tillatt å la hunden løpe uten line på stranden i vinterhalvåret fra 1. oktober til 31. mars, mens den skal være i line i feriehalvåret. I kystbyene er mange restauranter vant til hunder, er glad i dem og hilser dem velkomne i områdene med utendørs servering. Grunnet hygieneregler er det ikke tillatt for restauranter og kaféer å la hunden få komme med inn. Etter en god og opplevelsesrik dag vil hunden deres elske dere for, at dere fyrer opp i vedovnen i feriehuset, så den bare kan ligge og kose seg foran ilden.

Familie med hund foran feriehus

Spesielt for lystfiskere

Da vi vet, at fangsthellet noen ganger følger en lystfisker mer enn andre ganger, har vi tatt våre forbehold. Vi har fremhevet en rekke feriehus som egner seg spesielt til, når fangsthellet er med dere - dem kaller vi lystfiskerhus. I et slikt feriehus vil dere alltid finne en fiskerenseplass, med frostboks på minimum 100 l., en bøtte med lokk til fiskeavfall samt tørkeplass til tøyet. Med innredningen på plass, kan dere fult ut nyte denne hobbyen og slappe av med å kaste ut snøren. Så mangler det båre å krysse fingrene for at frostboksen i ferihuset deres bliver fylt til bristepunktet! Husk, at dere skal ha et gyldig fisketegn, hvis dere ønsker å fiske i de danske farvannene. Dere kan kjøpe fisketegn på www.fisketegn.dk, hvor dere også finner opplysninger om fiske i Danmark.

Fluefisking i en elv i dansk natur

Ferie i et privat feriehus

Ethvert feriehus dere finner hos oss er eid av en privatperson. Vi formidler kontakten mellom eieren av et feriehus og dere som feriegjester. Samtidig sørger vi for høy kvalitet og høy standard av alle feriehus - og leier dere gjennom oss, leier dere med stor sikkerhet. Vi fungerer som portal for mange lokale utleiebyråer som har årelang erfaring med feriehusutleie. Dessuten er vi en del av Sol og Strand, og med dem i ryggen er dere garantert en sikker utleie med den riktige reiseforsikring og service, dersom det, mot forventning, skulle være noe galt med feriehuset eller dere blir forhindret i å reise.

Feriehus i en frodig hage

Feriehus i Danmark om våren - feriehus med svømmebasseng og spa

Om våren kan været variere fra snø og frost over regn til nydelig solskinn og så lunt vær, at dere kan sitte ute på terrassen og nyte solens stråler. Så hvis dere velger å holde ferie i feriehus om våren eller til påske, kan dere med fordel velge et hus, som har svømmebasseng eller spa. På denne måten er dere helgardert, hvis været ikke skulle bli helt så fint. Bladene i skogen begynner å springe ut, solen står høyere på himmelen og dens spede stråler begynner å lune og vinterens blåst blir til en stille bris. Nå er det tid til å komme ut av vinterhiet og lukke inn våren. Intet sted kan dette gjøres bedre enn på en liten ferie i et deilig feriehus midt i den grønne natur. Vi tilbyr naturligvis miniferie, hvis dere ikke har lyst eller mulighet til å holde en hel ukes ferie. En miniferie er en veldig fin måte til å komme litt bort, få slappet av sammen og skjemme bort hverandre.

Svømmebasseng i dansk hytte

Feriehus i Danmark om sommeren - feriehus tett på stranden

Sommeren i Danmark er skjønn - og det sier jo stort sett seg selv, at den skal oppleves fra er feriehus. Dere kan med fordel velge et feriehus med kort avstand til stranden, så dere alltid bare kan stikke av og ta en frisk og kjølende dukkert. Det er også om sommeren, at feriehusområdene og kystbyene summer av liv og aktiviteter. Feriehuset deres kan være den beste basen for turer ut i det danske sommerland og et deilig sted, hvor dere om kvelden kan trekke dere tilbake og slappe av. Vi har feriehus med utendørs spa, hvor dere kan sitte med et godt glass rødvin og nyte solnedgangen eller stjernene, hvis dere blir oppe så lenge.

Bred strand og sanddyner ved Vesterhavet

Feriehus i Danmark om høsten – feriehus med vedovn og sauna

Når skogens farger skifter fra friske og grønne til mer gyldne og rødlige, er det ved å være høst i Danmark. Høsten kan dere nyte i fulle drag, mens dere holder ferie i feriehus. På stranden kan dere fly med drager, dere kan nyte solens spill i marehalmen mens dere går tur og det er samtidig den beste årstid, hvis dere ønsker å finne rav. I skogen kan dere nyte de nydelige fargene, mens barna får eller holder varmen på en av de mange morsomme og spennende naturlekeplassene dere finner forskjellige steder i Danmark. Dere kan også gå på jakt etter sopp og så ta hjem i feriehuset og fyre opp i vedovnen, mens dere tilbereder fangsten.

Hund foran vedovnen i feriehuset

Feriehus i Danmark om vinteren - feriehus med sauna og svømmebasseng

Om vinteren kan dere nyte de mange lekre fasilitetene i feriehuset. Spesielt sauna [http://www.feriehus-danmark.no/feriehus/feriehus_badstue.aspx] er super deilig i de kaldere månedene. Så kan dere rolig gå en tur langs vannet og la vinden blåse dere igjennom i kulden – det er jo bare å ta hjem i feriehuset og ta en tur i saunaen, så får dere varmen igjen i løpet av ingen tid. Dere kan også leke utenfor med å bygge en snømann eller ta en god og gedigen snøballkamp, og så fyre opp i vedovnen og kose dere med en god bok eller et brettspill. Har dere med barn i feriehus, så vil de elske å ta en dukkert i svømmebassenget, som naturligvis er oppvarmet. Så kan været ruske så mye det vil, mens dere hygger dere inne i feriehuset.

Familie moro i badstuen